Info

Als freelancejournalist en als blogger ben ik eigenlijk vrijwel altijd online. Ben ik niet aan het schrijven of bloggen dan ben ik wel aan het hardlopen. Deze passie heb ik ook mooi weten te combineren op mijn eigen blog Loop Depressievrij.

Ik wil alles weten en vraag altijd direct waar het op staat. Nieuwsgierig dus. Ik ben er mee geboren. Als journalist en tekstschrijver heb ik de meeste ervaring met het interviewen en schrijven van persoonlijke verhalen.

Daarnaast ben ik verslaafd op mooie woorden op papier, op papier samengeperst tot tijdschrift. Een online tijdschrift. En dat ik daar dan iets voor mag bedenken. Soms omdat mensen me dat vragen. Soms omdat ik dat zelf bedenk. En altijd vanuit de passie en liefde voor het vak. Het vak journalistiek.

Momenteel ben ik werkzaam als freelancejournalist en blogger met klussen voor onder andere ProRun en UUT . Mijn expertise ligt bij gezondheid en human interest. Op deze website staat een selectie van het werk dat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Specifiek gericht op online journalistiek.

Als het je wat lijkt om wat samen te doen, of je wil nieuwe webteksten, een stuk in je blad, een frisse kijk of heb je gewoon zin in koffie, ik ben bijzonder goed te bereiken per mail; eleanor@crick.nl.

elliepanter-2